Paradicsomsaláta újhagymával - Vitaminbomba

A paradicsomot ehetjük magában, vagy ételek kiegészítőjeként. Salátaként elkészítve különösen ínycsiklandó. Így készítheted el!

Hozzávalók

  • fél kg paradicsom
  • fél csokor petrezselyem
  • néhány szál újhagyma
  • 3 ek. olívaolaj
  • bazsalikom
  • majoránna

Elkészítés
A paradicsomot megmossuk, majd cikkekre vágjuk, és megfelezzük őket. Egy salátás tálba helyezzük, majd egy kevés sót hintünk rá, és állni hagyjuk egy kicsit. Közben az újhagymákat megpucoljuk, megmossuk, majd apróra szeleteljük. A petrezselymet szintén megmossuk, majd néhány centis csíkokra vágjuk. Az olívaolajban elkeverjük a fűszereket és hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát és az egészet a paradicsomra öntjük. Jól elkevergetjük, majd a végén jöhet hozzá a petrezselyem.

Kóstold meg az andalúziai rizssalátát is!

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...