Paradicsomsaláta újhagymával - Vitaminbomba

A paradicsomot ehetjük magában, vagy ételek kiegészítőjeként. Salátaként elkészítve különösen ínycsiklandó. Így készítheted el!

Hozzávalók

  • fél kg paradicsom
  • fél csokor petrezselyem
  • néhány szál újhagyma
  • 3 ek. olívaolaj
  • bazsalikom
  • majoránna

Elkészítés
A paradicsomot megmossuk, majd cikkekre vágjuk, és megfelezzük őket. Egy salátás tálba helyezzük, majd egy kevés sót hintünk rá, és állni hagyjuk egy kicsit. Közben az újhagymákat megpucoljuk, megmossuk, majd apróra szeleteljük. A petrezselymet szintén megmossuk, majd néhány centis csíkokra vágjuk. Az olívaolajban elkeverjük a fűszereket és hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát és az egészet a paradicsomra öntjük. Jól elkevergetjük, majd a végén jöhet hozzá a petrezselyem.

Kóstold meg az andalúziai rizssalátát is!

Oldalak