Eredeti olasz bruschetta: bármikor simán belefér

Az olasz bruschetta legalább olyan finom, mint amennyire könnyű elkészíteni. Jöhet egy kóstoló?

Hozzávalók

  • paradicsom
  • bazsalikom
  • olívaolaj
  • bors
  • bagett
  • fokhagyma

Olasz bruschetta: elkészítés

A paradicsomot és a bazsalikomot aprítsuk fel, majd tegyük bele egy tálba. Locsoljunk rá olívaolajat, sózzuk, borsozzuk és forgassuk össze. A bagettet szeleteljük fel és tegyük be sütőbe, míg ropogóssá nem válik. Dörzsöljük be mindkét oldalát fokhagymával, majd kanalazzuk rá a paradicsomos keveréket.

Lapozz az ínyenc tortilla tekercs és a majonézes-lilahagymás tojássaláta receptjéért is!

Fotó: Simplyrecipes.com

Oldalak

  • 1
  • 2