Recept

Eredeti olasz bruschetta: bármikor simán belefér

Az olasz bruschetta legalább olyan finom, mint amennyire könnyű elkészíteni. Jöhet egy kóstoló?

Hozzávalók

  • paradicsom
  • bazsalikom
  • olívaolaj
  • bors
  • bagett
  • fokhagyma

Olasz bruschetta: elkészítés

A paradicsomot és a bazsalikomot aprítsuk fel, majd tegyük bele egy tálba. Locsoljunk rá olívaolajat, sózzuk, borsozzuk és forgassuk össze. A bagettet szeleteljük fel és tegyük be sütőbe, míg ropogóssá nem válik. Dörzsöljük be mindkét oldalát fokhagymával, majd kanalazzuk rá a paradicsomos keveréket.

Lapozz az ínyenc tortilla tekercs és a majonézes-lilahagymás tojássaláta receptjéért is!

Fotó: Simplyrecipes.com

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...
Fashion&Beauty
A tavasz elég kiszámíthatatlan évszak és ilyenkor igazi kihívást jelent sikkesen, de mégis praktikusan öltözködni.
Lifestyle