Itt vannak a Magyarország Tortája verseny idei döntősei
Különleges, egyedi ízkombinációkat és színes, ínycsiklandozó édességeket vonultattak fel a verseny idei első zsűrizésén.
Szokatlan alapanyagok, egyedi ízek
Különleges ízkombinációk és a piros gyümölcsök voltak a legnépszerűbbek a Magyarország Cukormentes Tortája versenyre nevezett édességek első zsűrizésén. A megmérettetést a Magyarország Tortájával párhuzamosan rendezte meg az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete. A cukrászok ezúttal egyedi, szokatlan alapanyagokat is bevetettek, akadt a kínálat között szarvasgombás, céklás és paradicsomos finomság egyaránt - olvasható az alapítvány közösségi oldalán.
Hagyományos ízek és kreatív megoldások
A zsűri tagjai, köztük Erős Antónia, Mautner Zsófi és Vadon Jani a döntősök kiválasztásakor leginább a hagyományos ízek és kreatív megoldások együttes meglétét értékelték. A döntőbe öt-öt torta került mind a "sima", mind a cukormentes versenyen, melyek közül júniusban választják ki az idei győztest.