Olívabogyós tonhalsaláta - Recept

A tonhalsalátának képtelenség ellenállni, különösen akkor, ha olívabogyót is teszünk hozzá! Máris mutatjuk a receptjét.

Hozzávalók

  • 1 nagyobb konzerv tonhal
  • 100 g olívabogyó
  • 4-5 ek majonéz
  • 2,5 dl tejföl
  • fél kk mustár
  • fél kk citromlé
  • 1 csipet cukor
  • só, bors

Elkészítés

A majonézt, a mustárt, a tejfölt, a citromlevet, a cukrot és a borsot egy nagyobb tálban keverjük össze, majd forgassuk bele a feldarabolt és a lecsepegtetett tonhalat. Takarjuk le a tetejét és egy órára helyezzük a hűtőbe, hadd érjenek össze az ízek.

Fotó: gerritys.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!