Édes nőnapi meglepetések, aminek mindenki örül

Vigyázat: finomságokban gazdag termékajánló következik!

Éljenek a nők!

Minden év március 8-án elérkezik a nemzetközi nőnap, amikor világszerte kifejezik a nők iránti tiszteletet és megbecsülést. Nem kell feltétlen nagy ajándékokra gondolni, egy kellemes apróság bőven elég, ha megszeretnénk mutatni szeretteinknek, hogy értékeljük őket. Mi most ajánlunk néhány igazán finom meglepetést, aminek biztosan minden nő örülne egy szál virág mellé.

Egy könnyed figyelmesség

A nőnapi ajándékozásnak nem az a lényege, hogy minél több és nagyobb meglepetést halmozzunk fel, sokkal inkább magán a gesztuson van a hangsúly. Már egy egészen apró figyelmességgel feldobhatjuk mások napján A pöttyös mostanában igazán kitette magát ez ügyben, mit ne mondjunk. Először jöttek azok az isteni csokis tejsütik, most pedig ha tehetnénk, az egész hűtőt telepakolnánk a legújabb ízesítésű pöttyös gurukkal. Hát ki ne örülne egy ilyen egyszerű de nagyszerű kedveskedésnek?

A különleges választás

Persze, azért senki sem mondja, hogy ne keress egyedi meglepetést szeretteid számára. Egy különleges desszert például minden hölgynek kitűnő választás lehet, még akkor is, ha nem tartozik feltétlen az édesszájúak csoportjába. A ChocoMe újdonsága a nyár különleges zamatait, frissességét megidézve, ínycsiklandó drazsékölteményként édesíti meg a tavasz első napjait, így a nők napját is. Az új Raffinée kreáció tökéletes lehet azoknak, akik gyümölcsös ízek kavalkádjára vágynak egy szem drazséba sűrítve.

Ami mosolyt csal az arcodra

Bár sajnos az időjárás még mindig nem feltétlenül üzeni számunkra, hogy itt a tavasz és a jó idő, szomorkodásra semmi ok ezen a gyönyörű napon. Ha fel szeretnéd vidítani a körülötted lévőket a Mr. Funk fánkozó egy igazán színes meglepetést kínál számodra. A töltött fánkokat csokoládé és vaníliás ízben, különböző inspiráló üzenettel díszítették, amelyekben minden Nő magára ismerhet. Számos felirat és szín közül választhatsz, így garantáltan megtalálhatod a számodra tökéletes fánkokat.

Leadfotó:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!