Ne edd meg! Rákkeltő anyaggal szennyezett terméket hív vissza az Aldi!

Visszafizetik az árát.

Bio

Etilén-oxiddal szennyezett terméket hív vissza az üzletlánc, az erről szóló közleményt a NÉBIH is közzétette. "Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a DE-VAU-GE Gesundkostwerk De. GmbH visszahívja a 83994 cikkszámú, „Natur Aktiv Bio gabonakeverék 750 g” termék 2021.08.26-ai minőségmegőrzési idővel rendelkező tételeit" - írja a TWN.hu híre szerint a közleményben a vállalat. A terméket a vásárlók bármelyik üzletbe visszavihetik, és annak a vételárát blokk nélkül is visszatérítik.

Ne edd meg!

A visszahívás oka, hogy egy ellenőrzés során kis mértékben etilén-oxid jelenlétét mutatták ki a termékben, amely a szezámmag alapanyagból származik, bár a szezámmag elenyésző része a termék összetevőinek, mindössze 2,2% - írják. A termékvisszahívás kizárólag a fenti minőségmegőrzési idővel azonosított termékekre vonatkozik. Az ALDI azt kéri a vásárlóktól, hogy a terméket ne fogyasszák el.

Érdemes csak friss állapotban fogyasztani ezt az élelmiszert, különben nagy gondokat is okozhat – ezt az 5 jelet mindenképp vedd észre, mielőtt nekiállnál az ízletes fogások elkészítésének!

Leadfotó: 123rf, Fotó: Nébih

Oldalak