Nagyi receptje - Tojássaláta

A saját kezűleg főzött ételek a legfinomabbak, ezen belül pedig a nagymamánk által készítettek. Erre a legjobb bizonyíték ez az isteni tojássaláta.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    8 db keményre főzött tojás
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 2 ek. mustár
  • 2 tk. csípős mustár
  • ecet
  • olaj
  • só, bors
  • cukor
  • Worcester-szósz

Elkészítés

Szeleteljük fel a keményre főzött tojásokat, majd tegyük bele egy mély edénybe. Ezután keverjük össze a kétféle mustárt, az ecetet és az olajat, majd sózzuk, borsozzuk, illetve ízlés szerint tegyünk hozzá cukrot és Worcester-szószt. Ha ezzel megvagyunk, akkor öntsük rá a tojásokra. Pár órán át hagyjuk állni.

Tálalás előtt vágjuk apróra a metélőhagymát és szórjuk rá az elkészült salátára.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!