Mexikói tüzes leves - Recept

Szeretnéd a tüzes Mexikó ízeit a konyhádba varázsolni? Egyszerű receptünkkel nem lesz nehéz dolgod, próbáld ki te is ezt az isteni levest!

Hozzávalók

  • 1 konzerv kukorica
  • 1 konzerv fehérbab
  • fél fej hagyma
  • pirospaprika
  • 1 doboz paradicsompaszta
  • 4 dl víz
  • bors
  • chili

Elkészítés

A hagymát megpirítjuk a pirospaprikával egy kis olajon, majd hozzáöntjük a paradicsomos szószt és a vizet. Beleöntjük a kukoricát, a babot, majd nagyjából 10 percig hagyjuk főni. Ízlés szerint fűszerezzük, chipsszel tálaljuk.

Ezt is ajánljuk: Pho, a vietnami leves

Fotó: photobucket.com

Oldalak

Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.