Medvehagymás pogácsa recept

Ha már unod az egyszerű sajtos pogácsát és valami különlegesebbre vágysz, akkor süss medvehagymásat.

Hozzávalók

  • 50 dkg liszt
  • 1 cs. instant élesztő
  • 5 dl meleg tej
  • 2 ek cukor
  • 1 dl étolaj
  • 2 tk só
  • 1 csokor medvehagyma

Elkészítés

Keverjük össze a lisztet, az élesztőt, a cukrot, a sót és az olajat, majd a meleg is öntsük rá. Ezután jól gyúrjuk össze. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a felaprított medvehagyma is. Végül nyújtsuk és szaggassuk ki a tésztát, a tetejét recézzük be, kenjük be tojás sárgával és 200 fokon kb. 20 perc alatt süssük készre.

Ezt is ajánljuk: Túrós pogácsa - Katt ide!

Fotó: feasttotheworld.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Életkorunk előrehaladtával általában a szem körüli bőr kollagénveszteségét vesszük először észre, hiszen ilyenkor apró ráncok jelennek meg ezen a területen, a bőr pedig vékonyabbá, kevésbé rugalmassá...
Lifestyle
Sokféleképpen beilleszthető az étrendbe az a finomság, amit elsőre sokan tévesen egészségtelennek titulálnak, valójában azonban rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik.
Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.