Mediterrán csirkecombok - Különlegesség Dél-Európából

Dél-Európába repülhetünk képzeletben, ha megkóstoljuk ezeket az isteni csirkecombokat. Könnyű elkészíteni és legalább egy kis különlegességet csempészhetünk vele a mindennapjainkba.

Hozzávalók

  • 80 dkg csirkecomb
  • 60-80 dkg paradicsom
  • 15 dkg olívabogyó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bazsalikom, oregánó, majoránna
  • só, bors

Elkészítés

A csirkecombokat szórjuk meg sóval és majoránnával, majd hűtőben pihentessük néhány órán át. A hagymát, fokhagymát és paradicsomot aprítsuk fel, ízesítsük sóval, borssal, bazsalikommal és oregánóval. A csirkecombokat tegyük egy tepsibe, öntsük rá a felaprított zöldségeket és az olívabogyót. Előmelegített sütőben 160-180 fokon süssük készre. Krumplipürével tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: nytimes.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Címkék:

Szólj hozzá Te is!