Légy részese te is! Gasztro-kalandozások az Árkád Budapest Food Loft-on

Hét prémium étterem, és két gyönyörű édesanya, akik kiválóan forgatják a fakanalat. Marton Adrienn Gasztrosulija mostantól az ÁRKÁD Bevásárlóközpont Food Loft-jából jelentkezik be szerda esténként. A facebook live-ozók Adrival és barátnőjével, Dobó Ágival főzhetnek együtt, hogy mire hazaérnek a családtagok, az ízletes vacsora már mindenkinél tálalva legyen az asztalon… (x)

Interaktív Gasztrosuli

Marton Adrienn idén tavasszal, a karantén ideje alatt álmodta meg és hozta létre a Gasztrosuliját. Úgy érezte, szeretne valamit szívből csinálni és adni az embereknek, akik otthon ragadtak. Adri létrehozott a facebookon egy olyan közösséget, amelynek tagjaival szerda esténként közösen állt neki sütni-főzni. „A Gasztrosuli nagy sikert aratott. Rengeteg anyuka és háziasszony csatlakozott hozzám. Hétfőként megkapják a főzéshez a gasztro pakkot, majd a receptúra alapján bevásárolnak és szerdán, szuper hangulatban, közösen elkészítjük az adott ételt. Együtt haladunk, lépésről lépésre, közben folyamatos interakcióban vagyunk, aki szeretne, kérdezhet is. 18 órakor kezdünk, és mire letelik az egy óra, a live-ozók finom vacsorával várhatják haza a szeretteiket.”

Izgalmas receptek, új helyszín

Adri és a Gasztrosulija mostantól különleges helyszínről, az ÁRKÁD Food Loft-jából jelentkezik be. A gasztro-komplexum 2019 szeptember 12-én nyitotta meg kapuit, hét kiváló minőségű étteremmel. Megtalálhatjuk itt az á table!-t, a Bellozzo-t, a Burger Market-et, a Katsa-t, a padthai-t, a Tsuru-t, és a Yolo Bistro-t. Minden egyes alkalommal más séfek engednek bepillantást az éttermükbe, és a kulisszák mögé. Sőt, Adriék olykor titkos receptúrák nyomába is erednek.

„Ágival azt is kitaláltuk, hogy az egyik főzés alkalmával, kimegyünk a Food Loft teraszára, ahol nagykabátban, hőballonok alatt készítünk forralt bort, sütünk gesztenyét és sütőtököt. Ha valakinek lenne kedve hozzánk csatlakozni, azt hatalmas szeretettel látjuk.” - mesélte lelkesen Adri, aki azt is elárulta, miért pont Dobó Ági az állandó partnere az élő videókban. „Sok minden közös bennünk. Szeretünk főzni, imádunk finomakat enni, és ráadásul mindketten elfoglalt édesanyák vagyunk. Jó lesz Ágival együtt dolgozni. Izgatottan várom a közös munkát.”

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!