Mai ajánlatunk: Macedóniai borjúhús zöldségekkel

Készítsd el a macedóniai borjúhúst, melyet zöldségekkel tálalhatsz, így még a kalóriák miatt sem kell aggódni.

Hozzávalók:
• 400 g borjúhús
• 3 db zöldpaprika
• 50 g rizs
• 150 g sárgarépa
• 150 g padlizsán
• 100 ml napraforgóolaj
• petrezselyem
• 2 gerezd fokhagyma
• 3 db hagyma
• 400 g burgonya
• 150 g paradicsom
• vegeta
• 1 desszertkanál fűszerpaprika


Elkészítés:

A húsokat jól megmossuk, felkockázzuk, és tűzálló edénybe tesszük. Felforraljuk. Adjuk hozzá a felkockázott hagymát és ízesítsük sóval, borssal és vegetával. 4-5 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, paprikát, répát, padlizsánt, petrezselymet, fűszerpaprikát és fokhagymát. Közepes hőmérsékleten, kevergetés mellett süssük egy darabig. Tegyük át a keveréket pecsenyesütőbe 150ml vízzel, és hagyjuk 40-45 percig sülni, 250 C-on.
 

Kétszersült minden szombaton a FEM3 műsorán.

 

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás