Recept

Brassói aprópecsenye – egy étel, ami sosem megy ki a divatból

A hús és a krumpli legízletesebb találkozása.

Brassói aprópecsenye

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 80 dkg krumpli
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

A megmosott, megpucolt krumplit kockákra vágjuk és olajban kisütjük. A húst felkockázzuk és forró olajban fehéredésig keverjük, majd sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a fokhagymát is, ezután fedő alatt puhára főzzük. Ha a hús megpuhult, zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a sült krumplit, amivel néhány perc alatt összepirítjuk. Ecetes uborkával, csalamádéval kínáljuk.

Még több burgonyás receptért lapozz!

Fotó, leadfotó: dilichef.blog.hu

Oldalak

Recept
Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...
Sztárok
Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai...
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...