Brassói aprópecsenye – egy étel, ami sosem megy ki a divatból

A hús és a krumpli legízletesebb találkozása.

Brassói aprópecsenye

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 80 dkg krumpli
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

A megmosott, megpucolt krumplit kockákra vágjuk és olajban kisütjük. A húst felkockázzuk és forró olajban fehéredésig keverjük, majd sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a fokhagymát is, ezután fedő alatt puhára főzzük. Ha a hús megpuhult, zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a sült krumplit, amivel néhány perc alatt összepirítjuk. Ecetes uborkával, csalamádéval kínáljuk.

Még több burgonyás receptért lapozz!

Fotó, leadfotó: dilichef.blog.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!