Különleges sóskafőzelék - Recept

Kissé ijesztő, zöld színe ellenére a sóskafőzelék igazán finom, amit krémsajttal még különlegesebbé tehetünk. Mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 40 dkg sóska
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 2-3 tojás
  • só, cukor

Elkészítés

A sóskát tisztítsuk meg, majd főzzük meg egy kis vízben. Csipetnyi sóval és cukorral ízesítsük. Ha levettük a tűzről, turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a natúr krémsajtot. Rövid időre tegyük még vissza a tűzre, hadd forrjon össze a főzelék, majd felszeletelt főtt tojással a tetején tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: Wikipedia

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!