Krémsajttal töltött szaftos csirkecomb

Kimaxoltuk a csirkecomb elkészítését. Ennél finomabb megoldást ma biztosan nem találsz máshol!

Krémsajtos, mézes csirkecomb - Hozzávalók:

  • 4 egész csirkecomb
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olaj
  • 15 dkg krémsajt
  • 4 evőkanál reszelt sajt
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 csomag petrezselyem
  • só, bors,
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál majonéz
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 kiskanál fűszerpaprika
  • 3 evőkanál olaj

Elkészítés:

Összekeverjük a mustárt, a mézet, a citromlevet, a paprikát és az olajat, majd egy tepsiben jól bekenjük a máz felével a csirkecombokat és picit állni hagyjuk. Közben egy serpenyőben olajat forrósítunk és megpároljuk rajta a zúzott fokhagymát. Levesszük a hőről, hozzáadjuk a krémsajtot, a reszelt sajtot, a zsemlemorzsát, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. A hús bőre alá 1-1 kanálnyi masszát töltünk. Végül megkenjük a maradék mázzal és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.

Még két finom csirkés receptért kattints a következő oldalra!

Fotó:123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!