Tavaszi finomság - Krémes póréhagymaleves, pirított kenyérkockával

Isteni tavaszi finomság, tele vitaminnal.

Krémes póréhagymaleves, pirított kenyérkockával

Hozzávalók:

  • 1 db póréhagyma
  • 1 db közepes burgonya
  • 1db zöldségleves kocka
  • só, bors
  • 1 ek tejföl
  • 1 ts petrezselyem
  • pirított kenyérkocka

Elkészítés

Tisztítsd meg a póréhagymát és a burgonyát, majd aprídts össze őket. Ezután a zöldségeket zöldségleves kockával együtt főzd meg egy lábasban, nagyjából 15 percig. A levest sózd és borsozd ízlés szerint, majd keverd hozzá a tejfölt, szórj bele petrezselymet. Ha elkészültél, tálald és dobálj a tetejére pirított kenyérkockát.

Még két ínycsiklandó levesért lapozz a következő oldalra!

Fotók:123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!