2: A csirkét nem kell megmosni főzés előtt, állítja az eatthis. A baromfihús ugyanis nem igényel külön "mosdatást", és tulajdonképpen időt spórolhatunk és az egészségünket őrizhetjük meg azzal, ha nem mossuk meg. Inkább töröljük meg azt valamilyen száraz törlővel és azonnal dobjuk is ki, így ugyanis a szennyeződés nem kerülhet bele a mosogatótálcába.
2/5
Fotó: 123rf.com
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
2: A csirkét nem kell megmosni főzés előtt, állítja az eatthis. A baromfihús ugyanis nem igényel külön "mosdatást", és tulajdonképpen időt spórolhatunk és az egészségünket őrizhetjük meg azzal, ha nem mossuk meg. Inkább töröljük meg azt valamilyen száraz törlővel és azonnal dobjuk is ki, így ugyanis a szennyeződés nem kerülhet bele a mosogatótálcába.