Karalábéleves - Ásványi anyagokban gazdag ebéd

A karalábét nagy előszeretettel fogyasztjuk leves, vagy főzelék formájában. Nem véletlen, hiszen nagyban hozzá járul az emésztésünkhöz, a benne található ásványi anyagok miatt.

Hozzávalók

  • 50 dkg karalábé
  • 2 ek olaj
  • 5 dkg liszt
  • 1 dl tejföl
  • 1 csomag petrezselyem

Elkészítés
Hámozzuk meg a karalábét, úgy, hogy a fás részeket eltávolítjuk. Vágjuk kis szeletekre és sózzuk meg, Az olajat forrósítsuk fel, és pároljuk meg benne a karalábét. Szórjuk rá a lisztet, és így pirítsuk meg. Öntsük fel hideg vízzel és főzzük még 20 percig.

Friss petrezselyemmel és tejföllel tálaljuk.

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...