Isteni karácsonyi puncsok, amiknél jobbat a vásárban sem kapsz

Az ünnepek íze egy bögrébe zárva.

Hagyományos karácsonyi puncs

Hozzávalók:

  • 1 liter feketeribizli- vagy almalé
  • 5 dl narancslé
  • 5 dl száraz vörösbor
  • 1-2 db fahéj
  • 4-5 szem szegfűszeg
  • 1 rúd vanília
  • 10 dkg porcukor
  • 1 hámozatlan narancs

Elkészítés:

Öntsük bele egy lábasba a ribizlilevet, a narancslevet, a bort, a cukrot, a fűszereket és a félbevágott vanília rudat, majd forraljuk fel. Közben vágjuk fel a narancsot szeletekre, és adjuk hozzá. Ha alaposan összeforrt, már meg is kóstolhatjuk!

Még két puncs receptért kattints a következő oldalra!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!