Kapros-kolbászos túrós csusza - Olcsó és laktató

A túrós csusza a magyar konyha része, és mindenki kedvence. Ha kicsit feldobnád ezt az ételt, akkor próbáld ki a következő receptet!

Hozzávalók

  • 30 dkg füstölt kolbász
  • 15 darab bacon kocka
  • 50 dkg túró
  • 1 doboz tejföl
  • 50 dkg csuszatészta
  • fűszerek: só, bors, kapor

Elkészítés
A tésztát főzzük ki a forrásban lévő vízben. A kolbászt karikázzuk fel és egy serpenyőben kevés olajon a baconnal együtt kisütjük, majd hozzákeverjük a tésztát. Ha ezzel megvolnánk, akkor adjuk hozzá a túrót és a tejfölt, s adjuk meg az igazi ízét a fűszerek segítségével.

Próbáld ki túró rudi receptünket is!

Fotó: mesteretterem.dev.webbit.hu

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...