Főzz te is úgy, mint egy sztárszakács! Most maga Jamie Oliver segít ebben

A SPAR Magyarország új pontgyűjtő akciójában nem más, mint Jamie Oliver, a világhírű mesterszakács prémium minőségű konyhai és grillszerszámait vásárolhatod meg igen kedvező áron. Ezzel a tűzben edzett szettel tényleg simán lefőzhetsz bárkit! (x)

Ha te is szívesen látnád a konyhádban Jamiet...

A friss és minőségi élelmiszer az alapja az egészséges étkezésnek. Nemcsak a SPAR hitvallása ez, de hasonlóan gondolkodik Jamie Oliver is. A brit sztárszakács könyveivel, műsoraival, kampányaival és éttermeivel világszerte rengeteg embert motivált már arra, hogy másképp tekintsen az ételekre és a főzésre, s tegyen azért, hogy finomabb, egészségesebb ennivalók kerüljenek az asztalára. A SPAR Magyarország a hazai kiskereskedelemben egyedülálló promóció keretében olyan konyhai eszközöket kínál hűséges vásárlóinak, amelyek a világhírű séf magas minőségi elvárásait képviselik.

Akár 80% kedvezmény

A vállalat új hűségpromóciójában 13-féle Jamie Oliver márkájú konyhai és grilleszköz vásárolható meg a hűségpontok beváltása után, akár 80% kedvezménnyel. Hogy te lehess a „Grillezés Királynője”, most hatféle csúcsminőségű kést vagy a konyhai ollót szerezhetsz be - mindegyiknek nagy hasznát veszed majd a konyhában. Jó szolgálatot tehet a praktikus és esztétikus Park Grillsütő is, az ízletes grillcsodák készítésében pedig nélkülözhetetlen a grillcsipesz, a grilltisztító kefe vagy a grillfordító-lapát.

A SuperShop kártyabirtokosok kínáló tálcára is gyűjthetik a pontokat, az univerzális faszenes grillsütőre pedig az INTERSPAR hipermarketekben tehetsz szert.

Egész nyáron át tartó akció

A hűségakció május 11. és augusztus 19. között zajlik a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragaszthatnak. Ha legalább 25 pontjuk összegyűlt, kedvezményes áron vásárolhatják meg a kiválasztott terméket. A vásárláshoz a pénztárnál kell leadni a szükséges 25 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet, ott azonnal érvényesítik a kedvezményt. A hűségpontok beváltása május 11-től szeptember 3-ig tart. A hűségakció részvételi szabályzata megtalálható a www.sparhuseg.hu weboldalon és a résztvevő áruházakban.

A késő tavasztól kora őszig tartó időszakban minden háziasszony és vendéglátó egyszer biztosan szerét ejti, hogy titkos pácreceptjei alapján különféle grillcsodákkal kápráztassa el a korgó gyomrokat. A kiváló nyersanyagok mellett a tökéletes végeredményhez tökéletes eszközök is kellenek. Most megszerezheted ezeket.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!