Ízkavalkád - Görög gyümölcsleves

Ha kint tombol a meleg, nincs is jobb egy hideg, szezongyümölcsökből készült levesnél. Kóstoljátok meg a finom görög gyümölcslevest!

Hozzávalók:

  • 1 üveg őszibarack vagy körte konzerv
  • 1 üveg ananász konzerv
  • 1 doboz erdei mix
  • narancs vagy mandarin
  • fél citrom leve
  • 1 liter narancslé
  • 5 deciliter tejszín
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 8-10 darab szegfűszeg

Elkészítés:

Turmixoljuk össze a konzervek levét, a narancslevet, a tejszínt, a citrom levét és a vaníliás cukrot, majd adjuk hozzá a szegfűszeget és a feldarabolt gyümölcsöket és éjszakára tegyük a hűtőbe.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!