Ilyen isteni forró csoki csak otthon készülhet: Mutatjuk a receptet!

Hideg napokon a legjobb választás.

Forró csoki

Hozzávalók:

  • 20 dkg jó minőségű csokoládé
  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg cukor
  • 1 vaníliarúd
  • fahéj
  • szerecsendió
  • tej

Elkészítés:

A tejszínt a lábasba öntjük, beledobjuk a vaníliarudat, a darabokra tört csokit és a cukrot, majd felmelegítjük. Habverővel felverjük, majd hozzáadjuk a fűszereket ízlés szerint, végül felhígítjuk a tejjel. Ha kész, pohárba töltjük, a tetejét pedig tejszínhabbal díszítjük.

További forró italokért lapozz a következő oldalra!

Fotó és leadfotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!