Ők lesznek az Ide süss! versenyzői - Bepillantás az első adásba

Ma indul a vadiúj gasztro-reality műsor.

Bemutatkoznak az Ide süss! versenyzői

Azt már tudtuk, hogy a VIASAT3 vadonatúj gasztro-realityjének műsorvezetője Hajós András és Sass Dani lesz, az édes cukrászkölteményeket pedig Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs fogja zsűrizni. Bepillantást nyerhettünk a műsor gyönyörű környezetébe és megismerhettük a verseny szabályait is, most viszont végre az is kiderül, kik azok a versenyzők, akik tehetségükkel és kreativitásukkal március 26-tól minden hétköznap 20.00-tól megküzdhetnek egymással a zsűri elismeréséért és az 5 millió forintos főnyereményért.

Török Orsolya

A marketingesként dolgozó mindig mosolygós Orsi a műsor előtt mindössze 9 hónappal kezdett el sütni. Szerepléséhez a legnagyobb motivációt nagymamája jelentette. Miatta hajtott, küzdött és tudta, hogy egy percre sem fogja feladni a versenyt. A folyton derűs lány saját bevallása szerint nagyon félt a műsortól, de mivel imádja a kihívásokat, izgatottan vágott bele az édes kalandba.

Pelyvás Alex

Az eredetileg környezetmérnöki végzettséggel rendelkező Alex korábban gyógyszertárban dolgozott, most egy telekommunikációs cégnél tevékenykedik. Nem áll tőle távol a sütés világa, már gyerekkora óta gyakran segít édesanyjának a konyhában. Alex kicsit spirituális, érzékeny fiú, de ha olyan a helyzet, a véleményét bátran vállalja. A műsor átformálta az életszemléletét, ma már úgy gondolja, nincsen olyan feladat, amit higgadt fejjel ne lehetne megoldani.

Szabó Eszter

A Budapesten élő céltudatos lányt a párja nevezte be a versenybe. Az óvodapedagógusként dolgozó Eszter szenvedélyesen szereti az édességet, ezért is kezdett el két éve sütni. Azóta a sütés élete részévé vált, nincs olyan hét, hogy ne készítene valamilyen süticsodát. A nagydumás, vagány lány jelenleg is a szakmájában dolgozik, angol nyelven is visz csoportot, és az óvodában is gyakran hódol szenvedélyének.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: VIASAT3/Labancz Viktória

Oldalak

Szólj hozzá Te is!