Hús nélküli hamis gulyásleves - Így is isteni

Ez az igazi magyaros leves hús nélkül is pont ugyanolyan finom! A különbség csak annyi, hogy olcsóbb és hamarabb elkészül.

Hamis gulyásleves - Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 10 dkg hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • olaj
  • 1 kk pirospaprika
  • köménymag, só

Elkészítés

Az olajban pirítsuk meg az aprított hagymát, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát. Szórjuk rá a pirospaprikát és a sót, és öntsünk rá nagyjából 1-1,5 liter vizet. A krumplit hámozzuk meg, kockázzuk fel, majd adjuk hozzá a leveshez a felaprított paprikával és paradicsommal, illetve a köménymaggal együtt. Főzzük addig, amíg meg nem puhul a krumpli.

Még két finom leves receptjéért kattints a következő oldalra!

Fotó:instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!