Házi melegszendvicskrém - Sonkával és gombával
A melegszendvics remek fogás lehet egy gyors vacsorának, de akár napközben is fogyaszthatjuk. Otthonunkban is könnyedén elkészíthetjük a krémet. Lássuk a receptet!
Hozzávalók
- 3 db májkrém (doboz vagy konzerv)
- 20 dkg sonka
- 3 tojás
- 3 dl tejföl
- só
- bors
- 20 dkg reszelt sajt
Elkészítés
A keményre főzött tojásokat és a sonkát apróra kockázzuk. A májkrémet elkeverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk. A tojás- valamint a sonkakockákat hozzáadjuk a masszához, majd az így elkészült krémet kenyérszeletekre kenjük. A tetejére sajtot szórunk, majd készre sütjük. Amikor a sajt pirosodni kezd a tetején, már kivehetjük, de ha ropogósabban szeretjük, akkor hagyjuk még kicsivel tovább bent.
Frissen, melegen tálaljuk!