Házi csevapcsicsa - Egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád
Szereted a csevapcsicsát? Miért ne készíthetnéd el otthon? Egyáltalán nem bonyolult! Hogy ezt be is bizonyítsuk, máris megmutatjuk a receptjét!
Hozzávalók
- 25 dkg darált sertéshús
- 25 dkg darált marhahús
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 tk aprított kakukkfű
- 1 tk aprított borsikafű
- 1 mk szódabikarbóna
- só, bors
Elkészítés
A darált húsokat botmixerrel pépesítsük, hogy még könnyebb legyen az állaguk, majd keverjük el az aprított hagymával, a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal és a szódabikarbónával. Pihentessük néhány óráig, hogy az ízek hadd érjenek össze. Ezt követően formázzunk belőle nagyjából 10 centis rudakat, majd a grillserpenyőbe téve süssük készre. Salátával, sült krumplival tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!