5 perces tonhalkrém - Észre sem veszed, máris elfogy

Sosem értettem, hogy a magyarok miért nem fogyasztanak elég halat, mikor annyira finom recepteket tudunk belőle készíteni. Ezt a pofonegyszerű tonhalkrémet is biztosan mindenki imádni fogja!

Tonhalkrém - Hozzávalók

  • 20 dkg tonhalkonzerv
  • 1 tojássárgája
  • 1 pohár tejföl
  • 1 evőkanál majonéz
  • citromlé ízlés szerint
  • só, bors
  • kapribogyó

Elkészítés

A tojássárgáját kissé verjük fel, majd keverjük hozzá a halkonzervből lecsepegtetett olajat, a citromlevet, a tejfölt, a majonézt, a sót és a borsot. Ehhez jöhet hozzá a hal, végül pedig az apróra vágott kapribogyó. Egy villával kissé törjük össze, keverjük el és azonnal tálaljuk. Ehetjük kenyérrel, salátával vagy akár héjában sült krumplival is.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!