Büdös, de nagyon-nagyon finom - A rántott hagymakarika ősi receptje
A hagyma büdös. Elég egy apró vágást ejteni rajta, máris mindenhol ott a szaga, csípi a nyelvünket, a szemünket, néhányan esküdni mernének rá, hogy még a fülük is bizsereg tőle. Ha valamilyen programunk van kilátásban, előtte egy héttel semmiféle hagymát nem ehetünk, mert a lehengerlő leheletünk csúnya véget vetne az ismerkedéseknek. Ám ha megsül, a hagyma hihetetlen átalakuláson megy keresztül: édes, lágy finomsággá válik.
Így készül a francia hagymakarika
Talán nem nőies dolog, de így a legtöbben bizony nagyon is szeretjük a hagymát. Lesd el a hagyományos francia hagymakarika készítésének módját, aztán készítsd el és mondd azt a párodnak, hogy direkt miatta csináltad, és csak kóstolás céljából faltad fel az összeset!