Gyümölcsös húspogácsa

A fasírtnál mindenki a húsos, laktató változatára gondol, azonban ha teszünk bele gyümölcsöt, akkor sokkal könnyedebb és különlegesebb lesz.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    500 g darált hús
  • őrölt bors
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 marék snidling
  • 2 ek baracklekvár
  • 1 ek méz
  • 1 zöldalma
  • 4 sárgabarack
  • 2 tojássárgája

Elkészítés

A hagymákat vágjuk finomra, keverjük össze a darált hússal és a tojás sárgájával, majd adjuk hozzá a baracklekvárt és a mézet is. Fűszerezzük meg sóval és borssal.

Egy serpenyőben forrósítsunk fel olívaolajat, majd a darált húsos keverékből maréknyi húsból formázzunk pogácsákat és süssük mindkét oldalát aranybarnára 5-8 perc alatt.

Zöldalma és sárgabarack szeletekkel tálaljuk.

Kóstold meg a pár perc alatt elkészülő mennyei fahéjas bundás almát is!

Oldalak

Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!
Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.