Rakott csirkemell – gyors, egyszerű, laktató és szédítően finom

A hozzávalókat kedvedre variálhatod.

Rakott csirkemell

Hozzávalók:

  • 5 szelet csirkemellfilé
  • 5 szelet sonka
  • 10 szelet bacon
  • 2 paprika
  • 1 vöröshagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 4 ek mustár
  • bors
  • majoránna
  • 1 nagy tejföl
  • vaj a tepsi kikenéséhez

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, meghintjük ízlés szerint a majoránnával, majd egymás mellé fektetjük egy kivajazott tepsibe. Minden szeletet megkenünk mustárral, majd ráfektetjük a bacont, rászórjuk a felkarikázott paprikát és az ugyancsak karikákra vágott hagymát, végül letakargatjuk a sonkaszeletekkel. Ha kész, az egészet megkenjük tejföllel, "lezárjuk" reszelt sajttal és sütőben pirosra sütjük. Valamilyen vegyes zöldségkörettel vagy salátával kínáljuk.

További csirkemell receptekért lapozz!

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!