Grillezett camembert: a világ legegyszerűbb és leggyorsabb fogása

Ezt az ételt pillanatok alatt összedobhatod, nem véletlen, hogy a recept is alig pár soros.

Exkluzív receptek Topár Gábortól

Van, aki hosszú csipeszekkel hajómakettet épít üvegpalackokba, más bélyeget gyűjt és albumokba rendez, vagy azon munkálkodik, hogy minél gyorsabban minél messzebb tudjon futni - én meg főzni szeretek. A főzés kikapcsol: már a felkészülés és a tájékozódás is szórakoztat, ráadásul éhen sem maradok, ami tiszta haszon. Örömmel osztom meg a jól sikerült receptjeimet, a sikertelenekről pedig mélyen hallgatok.

„Az ínyencség az ember kizárólagos kiváltsága.”
Jean Anthelme Brillat-Savarin

Grillezett camembert

Hozzávalók:

  • fejenként 1 db camembert
  • saláta

Elkészítés:

Ennél már tényleg csak a vajaskenyér egyszerűbb.
Fogjuk az egész camembert sajtot, és két oldalát vékonyan megolajozva, forró serpenyőben időnként megfordítva megsütjük. Akkor van kész, ha belül megolvadt - ezt észre fogjuk venni forgatás közben. Fogyasszuk friss kevert salátával!

Érdekelnek további grillezett fogások is? A következő oldalon még két receptet találsz!

Fotó: Topár Gábor

Oldalak

  • 1
  • 2