Gránátalmás csokoládékockák - Két összetevőből mennyei édesség

Egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb desszert receptjét ajánljuk ma! Nem kell hozzá más, csak egy jégkockatartó, csokoládé és gránátalma! A végeredmény pedig egy mennyei finomság, próbáld ki még ma!

Hozzávalók

  • 1 gránátalma
  • 1 tábla étcsokoládé

Elkészítés

A csokoládét törjük össze és gőz fölött olvasszuk fel. A gránátalmát pucoljuk meg, szedjük ki a magjait. Vegyünk elő egy jégkockatartót, a lyukakat félig töltsük meg a csokoládéval. Szórjuk erre a gránátalma magjait, majd töltsük fel teljesen csokoládéval. (A gránátalma mellé akár aprított mogyorót vagy mandulát is tehetünk a csokoládéba.) Tegyük az egészet néhány órára hűtőbe, hadd dermedjen meg, ezt követően fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: vanillacrunnch.com

Oldalak

Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?