Gluténmentes palacsinta: Nincs különbség, olyan, mint az eredeti

Ott a helye a diétás étrendben is.

Gluténmentes palacsinta

Hozzávalók:

  • 80 g teljes kiőrlésű barna rizsliszt
  • 2 tojás
  • 1 dl szóda
  • 1,5 dl tej
  • 1 késhegynyi só
  • 4 kk olaj

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, hozzáöntjük a tejet, majd a szódavizet, ezután lassanként hozzáadagoljuk a sóval elkevert lisztet, a végén pedig belekanalazzuk az olajat. A tésztát csomómentesre keverjük, majd egy merőkanállal olajjal vékonyan kikent, forró palacsintasütőbe tesszük. Mindkét oldalát megsütjük.

További gluténmentes desszert receptekért lapozz!

Fotó, leadfotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!