Gesztenyepüré nutellával - Recept

Tény, hogy a hagyományos gesztenyepüré is istenien finom, de ha van rá mód, akkor miért ne tehetnénk még különlegesebbé?!

Hozzávalók

  • 1 kg gesztenye
  • 20 dkg Nutella
  • 5 dkg porcukor
  • 5 dkg kandírozott narancshéj
  • 5 dkg reszelt narancshéj
  • 1 pohár tej
  • 1 pohár rum

Elkészítés

A gesztenyét főzzük meg sós vízben, hámozzuk meg, végül törjük át egy burgonyanyomón. Ezután keverjük el a gesztenyemasszát a tejjel, a Nutellával, a porcukorral, illetve a rumban előzőleg megáztatott kandírozott narancshéjjal. A gesztenyemasszát szedjük tálkákba, és tegyük be a hűtőbe. Tejszínhabbal tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: starapicerija.com

Oldalak

Egészség
Brit tudósok megállapították, hogy egy szemlátomást "hétköznapi", sok idősebb embernél előforduló tünet jelezheti előre az Alzheimer-kórt.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.