Gesztenyepüré nutellával - Recept

Tény, hogy a hagyományos gesztenyepüré is istenien finom, de ha van rá mód, akkor miért ne tehetnénk még különlegesebbé?!

Hozzávalók

  • 1 kg gesztenye
  • 20 dkg Nutella
  • 5 dkg porcukor
  • 5 dkg kandírozott narancshéj
  • 5 dkg reszelt narancshéj
  • 1 pohár tej
  • 1 pohár rum

Elkészítés

A gesztenyét főzzük meg sós vízben, hámozzuk meg, végül törjük át egy burgonyanyomón. Ezután keverjük el a gesztenyemasszát a tejjel, a Nutellával, a porcukorral, illetve a rumban előzőleg megáztatott kandírozott narancshéjjal. A gesztenyemasszát szedjük tálkákba, és tegyük be a hűtőbe. Tejszínhabbal tálaljuk.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: starapicerija.com

Oldalak

Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!