Recept

Grill szendvics vagy tortilla sütő, tűzhely és kontakt grill nélkül? Íme egy zseniális módszer

Gondoltál már arra, hogyan lehet grill szendvicset, esetleg tortillát készíteni sütő, tűzhely és kontakt grill nélkül? Nagyon egyszerűen - mutatjuk, hogy csináld.

A legjobb gyors vacsorák

A grill szendvicsekben, illetve a különböző tortillákban az a legjobb, hogy minimális előkészülettel és munkával készíthetünk percek alatt meleg vacsorát - de persze reggelire és ebédre is tökéletes megoldás lehet mindkettő.

A töltéleket mindkettő esetében bátran variálhatjuk fantáziánk szerint, mindenesetre némi sonkával, baconnel, jó sok sajttal, esetleg egy kis grillezett almával vagy körtével nem lőhetünk mellé.

A grill szendvicsek, illetve tortillák elkészítéséhez nagyon népszerűek a különböző kontakt grill, illetve melegszendvics sütők, de ezek hiányában a sütőben vagy a tűzhelyen egy serpenyőben is könnyedén elkészíthetjük ezeket a finomságokat.

Egy, az interneten mostanában terjedő módszer szerint még ennél egyszerűbben is összedobhatjuk ezt az ínycsiklandó, gyors vacsorát.

Kíváncsi vagy hogyan? A következő oldalon megtudhatod.

Fotó: pinterest

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.