Bőrkötéses étlapról választja ki a menüt - Ezeket eszi Erzsébet királynő egy nap

Erzsébet brit királynő korát meghazudtolóan néz ki. Az idén 95 éves uralkodó minden bizonnyal szigorú táplálkozási szokásainak is köszönheti életerejét. Ezeket az ételeket eszi egy nap.

Korát meghazudtoló formában

Erzsébet királynő idén töltötte be 95. életévét. Bár a közelmúltban a Fülöp herceg elvesztése felett érzett gyász minden bizonnyal megviselte, a királynő látszólag továbbra is jó egészségi állapotnak örvend, amihez kiegyensúlyozott táplálkozási szokásai is hozzájárulnak. Természetesen a monarchia uralkodójának menüjét komoly protokoll övezi. Ahogyan arról a Hello magazin is beszámolt, az egykori királyi séf, Darren McGrady betekintést engedett a királynő napi étkezésének kulisszái mögé.

Erzsébet egykori szalácsa elmondta, hogy a királynő minden héten egy bőrkötéses, francia nyelvű étlapról választja ki, hogy a javasolt fogások közül melyeket szeretné fogyasztani a soron következő napokon.

Persze előfordul, hogy a királynő megvétózza a felajánlott opciókat és valami egészen mást kér helyettük - mint például, amikor András herceggel vacsorázik és crème brulée-t rendel - tudva, hogy az fia egyik kedvence.

Cikkünk folytatódik.

Fotó: pinterest

Oldalak