Fűszeres csirkemellel töltött paprika: Egy olcsó és gyors étel, amit sütnöd sem kell!

Pofonegyszerű, így szuper választás vacsorára, de akár vendégváró fogásnak is megfelel.

Fűszeres csirkemellel töltött paprika

Hozzávalók:

  • 1 egész csirkemell
  • 2 db kápia paprika
  • 4 szelet cheddar sajt
  • 2 db tv paprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 6-7 friss zsályalevél
  • rozmaring
  • só, bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

A csirkehúst, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, ízlés szerint rozmaringgal, frissen őrölt borssal, sóval és zsályával fűszerezzük. A húst kevés olajon puhára pároljuk, majd aprítógépben pürésítjük a sajttal és a kockára vágott tv paprikával együtt. Amennyiben szükséges, most még fűszerezhetjük. Ezután a kápia paprikát félbevágjuk, a magházát eltávolítjuk, és megtöltjük a húsos raguval. Tálalásig hűtőszekrényben tároljuk.

További két töltött zöldséges receptért lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Napjainkban már csak kevesen mondhatják el magunkról, hogy láthatták a csodálatos Helen Mirrent fiatalon, arra pedig jóformán senki nem emlékszik, hogyan festett a legendás színésznő, amikor még...
Fashion&Beauty
A konvencionálissal teljes mértékben szembemenő lábbeli mellett tette le a voksát Jennifer Lopez, a rajongóknak pedig még nem sikerült napirendre térniük felette.
Sztárok
Vasárnap véget ért a Sztárbox, ahol a sztárvendégek között Kulcsár Edina és férje, Varga Márk az az G.w.M is szurkolt a versenyzőknek. A házaspárt arról kérdeztük, hogy jövőre ők is beszállnának-e a...
Lifestyle
A Rák legyen óvatos, mert rossz helyen és rossz embernek fecseghet ki titkokat. Napi horoszkóp.
Egészség
Tudjuk, hogy az cigizés, az ülőmunka, vagy a zsírban tocsogó sós ételek károsak, de van ezektől egy sokkal hétköznapibb dolog is, ami óriási kárt tud okozni.
Lifestyle
A szülőknél mindig nagy dilemma, hogy milyen nevet adjanak majd a gyerekeiknek. Van egy lánynév, ami anno nagyon népszerű volt, de már kezd kimenni a divatból.