Forró mangós csók

Nyári esték, gondtalan koktélozás – a hidegebb idő beköszöntével sokan sírjuk vissza az önfeledt pillanatokat. A hűsítő italok háttérbe szorulnak, sokkal inkább előnyben részesítjük a forró finomságokat, akár barátainkkal mulatunk, vagy egyszerűen csak kedvenc filmünk társaságában jóleső magányba burkolózunk.
A 10 dkg étcsokoládét darabokra vágunk. 0,5 l tejet lassú tűzön néhány percig melegítjük, majd beletesszük a csokidarabokat. Folyamatosan keverjük, hogy a csokoládé felolvadjon benne, de még forrás előtt levesszük a tűzről.
A hozzávalókat tölts
Hozzávalók
-
4 cl Finlandia MangóTetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 12 cl forró csokoládé
- egy kis adag tejszínhab és egy késhegynyi kakaópor
Elkészítés
A 10 dkg étcsokoládét darabokra vágunk. 0,5 l tejet lassú tűzön néhány percig melegítjük, majd beletesszük a csokidarabokat. Folyamatosan keverjük, hogy a csokoládé felolvadjon benne, de még forrás előtt levesszük a tűzről.
A hozzávalókat töltsük forróitalos pohárba, keverjük össze, majd díszítsük tejszínhabbal és kakaóporral.
Ezt is ajánljuk: Gofri egyszerűen
Fotó: mango.org





























