Így egyél az étteremben, hogy ne nézzenek bunkónak

Ha éttermekről van szó, napjainkban szinte minden második hely egy-egy külföldi konyha specialitásait tálalja a vendégeik elé. Ezzel a rövid kalauzzal, most segítünk abban, hogy jobban kiismerd magadat a számodra nem megszokott ételek között.

Szójaszósz

A japánok szerint úgy illendő, hogy egyszerre csak kis mennyiséget öntesz a szójaszószból. Ne önts csordultig a tálat a mártással. Ha szükséges, akkor pedig egyszerűen csak töltsd fel újra.

Hamburger

Nagyon gyakran előfordul, hogy evés közben a burger belseje kiesik, így a kezed, a ruhád és minden, ami körülötted van piszkos lesz. Hogy elkerüld ezt a helyzetet, egyszerűen vágd a szendvicsedet 2 részre, hiszen így sokkal könnyebb akár fél kézzel tartani anélkül, hogy szétfolyna az egész.

Gyömbér

Vannak, akik szeretik a gyömbérdarabokat a sushijukra helyezni. Pedig valójában az ételek között kell enni a gyömbért. Segít felfrissíteni a szájüreget és fokozza az előző étel ízét.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók:brightside.me

Oldalak

Szólj hozzá Te is!