Felejtsd el a bonyolult palacsinta recepteket: Így lesz a legfinomabb!

Villámgyors, és olyan, mint a nagyié.

Palacsinta

Hozzávalók:

  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • ½ l tej
  • ½ dl olaj
  • csipet só

Elkészítés:

A tojást felverjük, hozzáadjuk az olajat és a tejet, majd beleszitáljuk a sóval elkevert lisztet. A palacsintasütőt kiolajozzuk, majd merőkanálnyi mennyiséget csorgatunk bele. Az első palacsinta után már nem kell kiolajozni a sütőt, szép sorban készíthetjük a többit. Túróval, kakaóval, lekvárral vagy akár nutellával is megtölthetjük.

További palacsinta receptekért lapozz!

Fotó és leadfotó: barizsuzsi

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!