Recept

Kiderült: Akkor lesz a legfinomabb az egészben sült csirkemell, ha így készíted el

Hét módszer közül került ki az abszolút győztes.

Bonyolult feladat

A csont- és bőr nélküli csirkemell egészben történő elkészítését csak nagyon kevesen merik bevállalni, hiszen általában feldarabolva, megpirítva könnyebb felhasználni a húst levesekbe, pörköltekbe vagy rakott ételekbe. Többségünk azonban gondban van, ha egészben kell megfőzni, amelynek eredménye gyakran egy ehetetlen, kiszáradt vagy kemény csirkemell – legrosszabb esetben mindkettő. Most azonban egy nő, Ann Taylor Pittman arra vállalkozott, hogy hét főzési módszert is kipróbál, hogy kiderítse, melyik a legjobb választás, ha az egész, bőr nélküli csirkemellből íncsiklandó ételt szeretnénk az asztalra varázsolni.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Recept
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.