Dióval és sajttal töltött omlett

Az omlett a tökéletes reggeli egyik fő fogása. Ha már unod az alapreceptet, akkor készítsd el ezt a dióval és sajttal töltött változatát.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    2 db tojás
  • 2 evőkanál víz
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 evőkanál vaj vagy margarin
  • 8 evőkanál durvára darabolt dió
  • 140 g kecskesajt
  • 9 evőkanál tejföl

Elkészítés

A két tojást összekeverjük a vízzel, a sóval és a borssal, miközben a 200 °C-on előmelegített sütőben (kb. 5 percig) megpirítjuk a diót. A serpenyőben felforrósított vajon vagy margarinon keverés nélkül 20 másodpercig sütjük a tojásos keveréket, míg a massza közepe meg nem szilárdult. Ezután fakanál segítségével megemeljük a közepét, hogy a még folyékony tojás a megszilárdult rész alá kerüljön, majd ezután 2-3 percig sütjük, míg kissé meg nem barnul. A kihűlt pirított diót eközben összekeverjük a szétmorzsolt kecskesajttal és a tejföllel, majd megtöltjük vele az omlettünket.

Készíts olasz omlettet reggelire!

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.