Töltődj fel édességgel az őszi napokon – Íme négy ellenállhatatlan csokoládé

A november és a december általában két dologról szól: az év végén megpróbálunk minél több hangulatos, bekuckózós programot tervezni szabadidőnkben, valamint elkezdünk hangolódni a közelgő ünnepekre. A meleg napokra már nem sok esély van – erre várnunk kell tavaszig –, azonban mégis akad egy olyan dolog, amivel feldobhatjuk a lehangoló napokat: csokoládé. A legtöbbünk által imádott édességnek ezernyi fajtáját és arcát ismerhetjük már, ám szerencsére több márka is meglepett minket néhány újdonsággal idén ősszel. Termékajánlónkban bemutatjuk, milyen ínycsiklandó finomságokkal kényeztethetjük szeretteinket – vagy akár magunkat – a 2019-es év utolsó heteiben.

Kedvencek kicsiben

Van néhány olyan dolog, amihez érdemes ragaszkodni, de mindig jobb eredményt érhetünk el némi változtatással. A Milka épp ezt tette: legújabb termékcsaládjukban, a Momentsben a márka a legkedveltebb ízeket praliné formában álmodta meg, melynek különlegessége, hogy az összetevők nagyobbak, az egyes rétegek jól elkülönülnek egymástól, a textúrák keveredése pedig fokozza a már megszokott ízélményt. A termék négy ízben elérhető a boltok polcain: OREO, Toffee Wholenut, Almond Caramel kiszerelésben, és egy Mix dobozban, amelyben öt íz található, és remek választás a családi eseményekre, ahol mindenki kiválaszthatja a dobozból a kedvére valót.

Csokoládémámor hét ízben

A kifinomult ízek rajongóinak fantasztikusan telhet az év hátralévő része, hiszen a chocoMe csokoládémanufaktúra hét újdonsággal kényezteti az édesszájúakat. A teljesen vegán drazsé válogatásukban három új, különleges íz született, az édességek vonzereje pedig mindössze néhány egyszerű alapanyag találkozásában rejlik: friss gyümölcs, kakaóvaj és cukor. Az étcsokoládélapocskák mangó töltelékkel a márka másik újdonsága, aki viszont a hideg napokon valami forró itallal melegítené fel magát, szintén megtalálja a tökéletes finomságot, ugyanis három ízben kapható a csokoládé forgácsok formájában elkészített forró csokoládé – a fűszeres verzió pedig tökéletesen meghozza az ünnepi ízvilágot, akár már novemberben is.

Rózsaszín kényeztetés

A tej-, az ét- és a fehér csokoládé után már a finomság negyedik fajtája, a Ruby csokoládé is egyre több ember szívét hódítja meg szerte a világon. A Nestlé l’Atelier megújult termékcsaládjának központjában pedig ez az izgalmas, rózsaszín árnyalatú, bogyós-gyümölcsös ízvilágú csoki áll, amely egy speciális, rubin kakaóbabnak köszönheti egyediségét. Emellett két pralinékülönlegesség is helyet kapott az újdonságok között, étcsokoládés-málnás, valamint tejcsokoládés-mogyorós változatban. A termékek különlegessége a kézműves jelleg, valamint az új íz- és textúra élmény, ezért a csokoládét azoknak ajánlják, akik prémium, minőségi élményeket szeretnének hétköznapjaikba csempészni.

Elegancia és minőség

Vagány, merész, stílusos – ezek jutnak eszünkbe arról az új, prémiumkategóriás csokoládéról, amely olyan mint egy műalkotás: nincs két egyforma darab belőle. A ZAX csokikat megálmodó Varga házaspár egyedi ízvilágú édességeivel valami olyat hozott létre, ami eddig hiányzott a prémiumkategóriás édességiparból. A termékek alapja a 100 éves francia Valhrona, de az olasz Crea és Domori csokoládékat szintén felhasználják. A bonbonok klasszikus nugát és a passiógyümölcs töltelékek kombinációja, a táblás csokoládékban a mandula, a pisztácia és a piemonti mogyoró dominál, a kézzel festett alkotások pedig Pavoni márkájú színezékkel készülnek, de a márka másik különlegessége a Zsutella, ami a mogyorókrém gourmet változata.

Fotók: Milka; chocoMe; Instagram/igyteljesazelet; ZAX, Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Szólj hozzá Te is!