Csokis profiterol házilag, amit nem lehet megunni

Végre nem kell elmásznunk a cukrászdáig, hiszen itt a tökéletes házi profiterol receptje, természetesen csokis krémmel.

Hozzávalók

A csokis krémhez

  • 4 tojássárgája
  • 70 g cukor
  • 40 g kukoricaliszt
  • 480 ml tej
  • 120 g csokoládé
  • 15 g sótlan vaj

A tésztához

  • 100 ml tej
  • 100 ml víz
  • 2 g só
  • 10 g cukor
  • 80 g sótlan vaj
  • 125 g finomliszt
  • 4 tojás

Az öntethez a tetejére

  • 120 g csokoládé
  • 120 g meleg habtejszín

Elkészítés

Kattints a következő oldalra, ha szeretnéd az epres-vaníliás batyu és a mennyei Eszterházy szelet receptjét!

Leadfotó, videó: Youtube/HomeCookingAdventure

Oldalak

Szólj hozzá Te is!