Recept

Csőben sült padlizsán - Nemcsak vegáknak

Ha szeretjük a padlizsánt, a következő receptet szinte kötelező elkészíteni! Gyorsan megvan, ráadásul igen finom! Mutatjuk!

A padlizsánt tisztítsuk meg, vágjuk ketté és olajjal meglocsolt serpenyőben pirítsuk meg 4-5 perc alatt. Közben keverjük el a félbevágott koktélparadicsomokat az oregánóval, a zúzott fokhagymával, a sóval és a borssal. A padlizsánokat helyezzük el egy tepsiben, kanalazzuk rá a paradicsoms

Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket

Hozzávalók

  • 4 kisebb padlizsán
  • 250 g mozzarella
  • 150 g koktélparadicsom
  • 120 g paradicsomszósz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél tk oregánó
  • só, bors
  • olívaolaj

Elkészítés

A padlizsánt tisztítsuk meg, vágjuk ketté és olajjal meglocsolt serpenyőben pirítsuk meg 4-5 perc alatt. Közben keverjük el a félbevágott koktélparadicsomokat az oregánóval, a zúzott fokhagymával, a sóval és a borssal. A padlizsánokat helyezzük el egy tepsiben, kanalazzuk rá a paradicsomszószt, majd jöhet rá a felszeletelt mozzarella és a fűszerezett paradicsom. Locsoljuk meg még egy kis olívaolajjal és 15 perc alatt süssük készre.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: waltermagazine.com

Oldalak

Recept
Sztárok
Vasárnap este kiderült, ki nyerte a Sztárban Sztár All Stars második évadát – A döntőben került sor az év televíziós bejelentésére is!
Lifestyle
Épp úgy indult ez a nap, mint oly sok hasonló, amelyiken esküvőt tartanak.
Egészség
A megfelelő folyadékbevitel alapvető, de nem mindegy, mit iszunk. Egyes italok – főleg az üdítők – hosszú távon komoly károkat okozhatnak.
Lifestyle
Új perspektívát adhat a Halaknak egy meglepő felismerés. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Szűz előre tudni fogja, mikor és hogyan csináljon pénzt. Heti horoszkóp.
Sztárok
Évek óta keringenek pletykák arról, hogy Vilmos herceg és Katalin házassága mögött jóval szigorúbb megállapodás áll, mint azt bárki gondolná. Most pedig ismét előkerült két különös pont, amelyekhez...