Csőben sült padlizsán - Nemcsak vegáknak

Ha szeretjük a padlizsánt, a következő receptet szinte kötelező elkészíteni! Gyorsan megvan, ráadásul igen finom! Mutatjuk!

Hozzávalók

  • 4 kisebb padlizsán
  • 250 g mozzarella
  • 150 g koktélparadicsom
  • 120 g paradicsomszósz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél tk oregánó
  • só, bors
  • olívaolaj

Elkészítés

A padlizsánt tisztítsuk meg, vágjuk ketté és olajjal meglocsolt serpenyőben pirítsuk meg 4-5 perc alatt. Közben keverjük el a félbevágott koktélparadicsomokat az oregánóval, a zúzott fokhagymával, a sóval és a borssal. A padlizsánokat helyezzük el egy tepsiben, kanalazzuk rá a paradicsomszószt, majd jöhet rá a felszeletelt mozzarella és a fűszerezett paradicsom. Locsoljuk meg még egy kis olívaolajjal és 15 perc alatt süssük készre.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: waltermagazine.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!