Recept

Csípős ragu toszkán módra

A csípős ételekért rengetegen rajonganak. Az olaszos készítési mód pedig rendkívül különlegessé teszi ezt a mennyei fogást.

Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1,75 kg marahús, comb vagy lábszár, kis kockákra vágva
  • 4 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 600 g paradicsom, meghámozva és darabolva
  • 4 ek bors
  • 1 liter hideg víz
  • 350 ml száraz vörösbor

Elkészítés

A húst tegyük egy vastag falú serpenyőbe a fokhagymával, a paradicsommal, a sóval és a borssal együtt,majd öntsünk hozzá annyi vizet, hogy ellepje. Fedjük le az edényt (nem teljesen), és pároljuk lassú tűzön 2 óráig. Adjunk hozzá még vizet, ha a szaftja túl kevés. Időnként kevergessük meg. Két óra elteltével öntsük hozzá a bort, és pároljuk tovább kb. még 1 órát, míg a hús teljesen megpuhul. Forrón tálaljuk.

Mustáros-sajtos csípős töltött sertésborda

Fotók: pixelatedcrumb.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
Fashion&Beauty
Az ünnepi szezon tökéletes alkalom, hogy a körmeink is ragyogjanak. Ha szereted a klasszikus karácsonyi árnyalatokat, de a túl harsány zöld vagy piros nem a te stílusod, a hófehér manikűrök igazi...
Egészség
Sokan észrevehetik, hogy télen magasabb a vérnyomásuk. Nem titok, hogy ilyenkor jobban oda kell rá figyelni.
Sztárok
Solti Ádám számára most minden a színház, és a család körül forog. A Madách Színház színésze ritkán enged ilyen mélyen bepillantani a kulisszák mögé – most azonban őszintén mesélt szerepekről,...
Lifestyle
Megint egy új kifejezés a mesterséges intelligenciával kapcsolatban, amit meg kell jegyezni. Ez tényleg világszintű mérföldkőnek számíthat.
Sztárok
Azt is megkérdezték Zacher Gábortól, hogy ha választani kell, akkor a bejgli, vagy a zserbó a nyerő nála.