Vitamindús burgonyakrémleves - Sült virslivel

B1, B2, B6 és C vitaminokban gazdag leves, koleszterinszint csökkentő hatással.
Burgonyakrémleves-Hozzávalók
- 2 db répa
- 400 g burgonya
- 2 ek olaj
- 500 ml zöldségalaplé
- 100 g sajt
- Só, bors
- Petrezselyem
- 4 db virsli
Elkészítés
Hámozd meg a sárgarépát és a burgonyát, mosd meg, vágd apróra, majd olajos serpenyőben párold meg őket. Ezután egy lábasba öntsd bele a zöldségalaplét, a zöldségeket, és fedett tetővel főzd meg. 30 perc után szórj a levesbe reszelt sajtot, ízlés szerint sózd és borsozd meg, tegyél bele petrezselymet. Ha jól csináltad, egy szép krémes levest kapsz végeredményként. Serpenyőben süsd meg a virslit, és már tálalhatod is az isteni ebédet.





























