Brokkolis-tonhalas tészta

Az egészséges és finom ételek is lehetnek egyszerűek és gyorsan elkészíthetőek, mint ahogyan ez a brokkolis-tonhalas tészta is igazolja.
Hozzávalók
- Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 30 dkg brokkoli
- 30 dkg paradicsom
- 30 dkg tonhalfilé (konzerv)
- egy szál póréhagyma
- 2 evőkanálnyi olívaolaj
- 2 evőkanálnyi almacet
- 1 evőkanálnyi mustár
- petrezselyem
- reszelt sajt
- bors
- só
Elkészítés
A tésztát főzzük meg, míg a brokkolit megpároljuk. Az olívaolajat, az almaecetet, a mustárt, egy csipetnyi sót, borsot és egy kevés petrezselymet keverjünk össze egy nagy tálban. Egy serpenyőben pirítsuk meg egy kevés olajon a tonhalat, a póréhagymát és a paradicsomot. A tésztát szűrjük le, öntsük egy hatalmas tálba, adjuk hozzá a mustáros szószt és a serpenyő tartalmát is, majd lazán keverjük össze a hozzávalókat és szórjunk a tetejére egy kevés reszelt sajtot.
Fotó: dairygoodness.ca