Andalúziai gazpachó - Hideg leves spanyol módra

A spanyol konyha szerelmesei imádni fogják az andalúziai gazpachót, mely frissítő ízeivel garantáltan az ebéd fénypontja lesz.

Hozzávalók

    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
  • 1 l paradicsom ivólé
  • pár szem zúzott köménymag
  • 1 ek apróra vágott hagyma
  • 1 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 paradicsom
  • 1 uborka
  • 1 zöldpaprika
  • bors
  • citromlé

Elkészítés

A hozzávalókat a lehető legapróbbra vágjuk, majd a paradicsomlébe keverjük és hideg helyen néhány óráig állni hagyjuk. Egy kevés olívaolajjal még egzotikusabbá tehetjük a levest, amit lehetőleg üvegpoharakba mérve szervírozzunk, egy kevés apróra vágott zöldséggel és bazsalikomlevéllel díszítve. Még forró és ropogós pirítóssal igazán különleges lehet ez a finomság!

Kóstold meg a rebarbaralevest is!

Fotók: thedetoxdiva.com, sheknows.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!